Gardróbrendezés

Reggel van, és késésben vagy. Kinyitod a szekrényedet. Pontosan tudod, hogy mit fogsz felvenni, tudod, hogyan állíts össze egy olyan szerelést, amiben a lehető legcsinosabb leszel. Tudod azt, hogy mit mivel viselj, hogyan tegyél a megjelenésedhez egy csavart, ami megcsillant valamit az egyéniségedből, kiemelve téged a tömegből.

A szekrényed eléd tárja a tökéletes megjelenés lehetőségét, és te tudod, hogyan aknázd ki azt.
Miután öt perc alatt felöltöztél, diadalittasan elindulsz a munkahelyedre. Ma is jól érzed magad a bőrödben.

Egy kiadós gardrób detox után ez az irreálisnak tűnő kép elérhetővé válhat a mindennapokban is.

A gardróbrendezés az otthonod kényelmében zajlik. A cél az, hogy a testalkatodnak, tevékenységednek, stílusodnak megfelelő ruhatárat alakítsunk ki, s közben felfedezd, hogy mi az, ami igazán jól áll és kiemeli a szépségedet, mi az, amit kerülj, továbbá hogyan kombinálhatod az előnyös darabokat.

Legvégül, talán a legfontosabb, hogy a gardróbrendezést követően tudatosan tudj összeállítani egy szettet, és a jövőben tudatosan vásárolj Neked megfelelő öltözékeket.
Így rengeteg energiát és pénzt, illetve időt tudsz spórolni.

A gardróbod legyen egy izgalmas és funkcionális hely, ne egy ruhatemető, ahol a soha nem viselt, a ”majd egyszer meg jó lesz”, ”á, ezt úgy szeretem, de egy éve nem volt rajtam” darabok hevernek a feledés homályában.

A gardróbrendezés tematikája:

  • Gardróbrendezés
  • A célok meghatározása (Mivel töltöd a legtöbb időt? Milyen gardróbot szeretnél kialakítani?
  • Milyen stílust szeretnél követni? stb. )
  • Testalkatelemzés- testalkatnak megfelelő minták, színek, szabás. Avagy hogyan faraghatsz le kilókat varázsütésre, vagy tűnhetsz magasabbnak.
  • A ruhák szelektálása
  • A megmaradt darabok kombinálása